Foto: de Kievit Bruiloften

Foto: de Kievit Bruiloften

Noël van de Wiel (1994) begon op tienjarige leeftijd met zingen. Kort daarna deed ze mee aan het Junior Songfestival in 2006 waar ze op de derde plaats eindigde. Vanaf 2007 volgde ze zangles bij vocalcoach Babette Labeij. Dit leidde tot diverse opdrachten zoals achtergrondzang bij Fluitsma en van Tijn, een demo-opname met Carlo Boszhard en een plek in de voorprogrammering in de Melkweg.

Tussen 2007 en 2013 volgde Noël lessen op het Junior Jazz College, een prestigieus jong talent-programma van het Conservatorium van Amsterdam. Tijdens deze opleiding kwam ze onder andere op het IJazz festival terecht, volgde ze masterclasses van bekende jazzmusici en kreeg ze talloze optredens bij diverse live-televisie en -radioprogramma’s en andere gelegenheden binnen en buiten school.

Noël heeft in 2017 haar bachelor zang Jazz/Pop succesvol afgerond aan het Conservatorium van Utrecht.


Sander Nolan (1997) begon op achtjarige leeftijd met pianoles in zijn toenmalige woonplaats in Londen. Al snel werd duidelijk dat de basis-pianolessen niet uitdagend genoeg waren en werd hem op tienjarige leeftijd aangeraden om jazzles te nemen. Al na de eerste les werd het duidelijk dat Sander een waar gevoel voor de jazzmuziek had en dit ook de beste manier was om zijn talent verder te ontwikkelen.

In 2008 verhuisde hij samen met zijn familie naar Amsterdam en volgde hij lessen van een jazzpianist. In 2009 werd hij toegelaten op het Junior Jazz College op het Conservatorium van Amsterdam en zag de examencommissie veel potentie in zijn talent. Gedurende zijn tijd op het Conservatorium van Amsterdam heeft hij zichzelf dusdanig kunnen ontwikkelen dat hij geboekt werd voor optredens in iconische jazz-podia zoals het Bimhuis in Amsterdam.

Sander heeft het Junior Jazz College succesvol afgerond in 2015 en houdt zich druk bezig met de muziek en het pianospelen.