“Wat zijn wij blij dat we Skirt and Tie hadden geboekt voor onze bruiloft! Het begon al met een heel prettig contact via email, snelle reacties, ze dachten ontzettend goed mee, en kwamen met goede suggesties waaruit hun ervaring met bruiloften duidelijk bleek. Op de dag zelf zaten ze keurig op tijd klaar en meteen bij de eerste noten van het door ons gekozen nummer dat ze speciaal voor ons hadden ingestudeerd wisten we dat we het niet beter hadden kunnen treffen. Ze hebben onze ceremonie prachtig begeleid, en tijdens de daarop volgende borrel waren alle gasten onder de indruk van de muzikale kwaliteiten. Sander en Noël, we kunnen jullie niet genoeg bedanken. We hopen dat jullie nog veel bruidsparen gelukkig kunnen maken met jullie prachtige muziek!” Renée – Bruiloft

Naast lunches, borrels en feestjes, heeft Skirt and Tie al veel ervaring met muziek verzorgen op bruiloften. Hieronder hebben veelvoorkomende momenten binnen een bruiloft op een rijtje gezet.

Foto: de Kievit BruiloftenMuziek tijdens de ceremonie

Muziek tijdens de ceremonie, geheel ingevuld naar jullie wens. Denk bijvoorbeeld aan de hoogtepunten als de opkomst van de bruid/bruidegom, tijdens het tekenen van de akte en tijdens de uitloop van het bruidspaar. Of misschien juist een nummer die veel voor jullie betekent, als rustpunt tussen de sprekers door. De intieme sfeer die gecreëerd wordt door de opstelling piano-zang in combinatie met de lichte muziek, past goed bij de ceremonie. Welke nummers jullie willen horen en wanneer we deze spelen, laten we geheel aan jullie over.

Muziek tijdens de receptie en/of het diner

Onze muziek past ook zeer goed bij een receptie of diner. We kunnen in deze situatie zowel op de voorgrond als op de achtergrond treden en proberen ons zo veel mogelijk aan te passen op waar het moment om vraagt. Ook hier is de mogelijkheid om zelf aan te geven wat voor muziek je het liefst wilt horen. Indien je wensen hebt voor een bepaalde muziekstijl – zoals pop, funk, soul of latin – dan houden we daar zoveel mogelijk rekening mee.

Muziek tijdens het feest

Skirt and Tie als duo is meer geschikt voor de twee bovenstaande opties. We begrijpen het natuurlijk als jullie ‘s avonds een feestje willen bouwen. Daar houden wij ook van. Daarom is het ook mogelijk om Skirt and Tie uit te breiden met meerdere muzikanten. Ook zijn er hier talloze mogelijkheden, denk aan een bassist, drummer, of zelfs een hele blazerssectie… dance the night away!

Voor meer informatie over de bovenstaande opties, ons repertoire en een prijsindicatie, raden wij aan om contact met ons op te nemen.
Foto: de Kievit Bruiloften