Naast lunches, borrels en feestjes, heeft Skirt and Tie al veel ervaring met muziek verzorgen op bruiloften. De intieme sfeer die gecreëerd wordt door de opstelling piano-zang in combinatie met de lichte muziek die Skirt and Tie speelt past goed bij een bruiloft.

Wij vinden het belangrijk dat uw wensen zoveel mogelijk worden verwerkt in ons optreden. Hieronder hebben veelvoorkomende momenten binnen een bruiloft op een rijtje gezet.

Foto: de Kievit BruiloftenMuziek tijdens de ceremonie

Muziek tijdens de ceremonie, geheel ingevuld naar jullie wens. Denk bijvoorbeeld aan de hoogtepunten als de opkomst van de bruid/bruidegom en tijdens het tekenen van de akte. Of misschien wilt u juist nummers tussen de sprekers door en tijdens de in- en uitloop van de gasten. Welke nummers dit zijn en wanner we deze spelen, laten we geheel aan jullie over.

Muziek tijdens de receptie en/of het diner

Onze muziek past ook zeer goed bij de receptie en eventueel het (aansluitend) diner. We kunnen in deze situatie zowel op de voorgrond als op de achtergrond treden en proberen ons zo veel mogelijk aan te passen op waar het moment om vraagt. Ook hier is de mogelijkheid om zelf aan te geven wat voor muziek u het liefst wilt horen. Indien u wensen heeft voor een bepaalde muziekstijl – zoals pop, funk, soul of latin – dan doen we dat graag voor u en houden we hier zoveel mogelijk rekening mee.

Muziek tijdens het feest

Skirt and Tie als duo is meer geschikt voor de twee bovenstaande opties. We begrijpen het natuurlijk als u ‘s avonds een feestje wilt bouwen. Daar houden wij ook van. Daarom is het ook mogelijk om Skirt and Tie uit te breiden met meerdere muzikanten. Ook zijn er hier talloze mogelijkheden, denk aan een bassist, drummer, of zelfs een hele blazerssectie… dance the night away!

De bovenstaande opties zijn uiteraard ook uitstekend te combineren zodat – mocht u dat willen – uw hele bruiloft van live-muziek wordt verzorgd. Voor meer informatie over de bovenstaande opties, ons repertoire en een prijsindicatie op maat, raden wij u aan om contact met ons op te nemen.                                                                                                                                   Foto: de Kievit Bruiloften